Theehuis

Het theehuis in De Uithoek is het hele jaar geopend. In februari op dinsdag, woensdag en donderdag 10:00 tot 15:30 uur, van april t/m oktober van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 16:30 uur.

U kunt in het theehuis terecht voor een lekker kopje koffie en thee met gebak en voor een gevarieerde lunch. Lekker lunchen met vrienden en vriendinnen of met uw familie? Dan kunnen wij u de Trompenburg-lunch aanbevelen: diverse belegde broodjes, een klein kopje soep, koffie en thee en iets lekkers toe!  Of een Trompenburg-Tea voor de liefhebbers!

Vindt u het niet erg om even te wachten op uw broodje? Dan kunt u gewoon aanschuiven in het theehuis en bestellen bij aankomst. Als u liever wilt dat uw lunch voor u klaarstaat vragen wij u te reserveren via reserveren@trompenburg.nl. Ook als u met meer dan 6 personen wilt lunchen vragen wij u te reserveren, u bent dan verzekerd van een tafel.

Het theehuis is het gehele jaar een aangename plek in de tuin. Even uitblazen na de wandeling, in de winter lekker warm bij de kachel en in de zomer op het terras in de zon of juist op een koele plek in de schaduw, er is in De Uithoek voor elk wat wils.

In het weekend verzorgt Klip&Koo de catering in het theehuis. Uw reserveringen voor het weekend kunt u sturen naar info@klip-koo.nl

Menu:

Warme dranken
-Koffie/espresso € 2,00,
-Cappuccino € 2,50
-Warme of koude chocolademelk € 2,50
-Thee, diverse smaken € 2,00

Zoetigheden
-Divers gebak € 3,50
-Stroopwafel € 1,50

Lunch
-Soep van de dag € 4,50
-Desembrood met
-roombrie, walnoot en
honing € 4,75
-goudse kaas met
mosterd € 4,00
-huisgemaakte
tonijnsalade € 4,75
-huisgemaakte
eiersalade € 4,50

-Tosti ham/kaas € 3,00

Snacks
-Zakje chips € 1,25

Frisdranken
-Biologisch sap € 2,00
-Cola € 2,00
-Ice-tea € 2,00
-Bronwater € 2,00