Theehuis De Uithoek

Vanaf het weekend van 15 september is het theehuis de uithoek weer geopend. U kunt hier terecht voor een kleine lunch, koffie, thee en taart.

In theehuis De Uithoek kunt u genieten van een lekker kopje koffie, cappuccino of latte van het premium Spaanse koffiemerk Catunambu of een kop thee van het biologische fairtrade merk Tea Quiero. Taarten en koek komt van het Rotterdamse Koekela. De selectie taart en koek wisselt wekelijks.

Wilt u voor een groep een high tea organiseren, dan bent u bij De Uithoek ook aan het goede adres. Mail voor de mogelijkheden en reserveringen naar reserveren@trompenburg.nl

Liesbeth Bol

Theehuis De Uithoek wordt vanaf 15 september 2019 uitgebaat door Liesbeth Bol. Liesbeth heeft een aantal decennia ervaring in de Rotterdamse cateringwereld. Ooit begonnen bij Disneyland Parijs, werkte ze bij verschillende bedrijven als cateraar. Van 1993 tot en met 2003 was ze het gezicht van Clubhouse Strijen. Na een korte pauze keert ze vanaf dit najaar weer terug naar haar passie om theehuis ‘De Uithoek’ te runnen.