Word Trompenburg Vriend

Draagt u Trompenburg Tuinen & Arboretum een warm hart toe, dan is een donatie hét middel om uw betrokkenheid te tonen. Daarmee helpt u aan de instandhouding en uitbreiding van de mooie collectie die Trompenburg rijk is.
Al voor minimaal € 55,- mag u zich Trompenburg Vriend noemen en geniet u van extra voordelen:
– u wordt 2x per jaar uitgenodigd voor een exclusief evenement met inleiding en rondleiding door experts
– u ontvangt een vooraankondiging van onze markten
– u ontvangt tenminste 4 keer per jaar een digitale nieuwsbrief met daarin veel informatie over het reilen en zeilen van Trompenburg
– 10% korting op de cadeauartikelen uit onze winkel.
Bestel hier uw vriendenkaart.

 

Organisatie

Trompenburg Tuinen & Arboretum heeft een kleine organisatie. Meer informatie vindt u in het jaarverslag. Daarnaast zijn er heel veel vrijwilligers die met veel inzet en betrokkenheid meewerken aan de instandhouding en verbetering van het arboretum.

 

ANBI-status

Trompenburg Tuinen & Arboretum is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor zijn giften aan Trompenburg via uw nalatenschap vrijgesteld van schenk- of erfbelasting. Indien u bedragen schenkt, kunnen deze voor u in de inkomstenbelasting geheel of gedeeltelijk aftrekbaar zijn. Dat betekent dat u meer kunt schenken, zonder dat het u uiteindelijk meer kost.

Met uw bijdrage maakt u het mede mogelijk om een breed publiek, van jong tot oud, blijvend te laten genieten van een bijzonder en internationaal hoog aangeschreven arboretum.