Bezoek Trompenburg met een groep

Wandelingen

Onze rondleiders vertellen u met veel enthousiasme over de geschiedenis van de tuin en van de planten, over de laatste ontwikkelingen en bijzonderheden in de tuin en natuurlijk laten ze u door de seizoenen heen de mooiste plekjes in de tuin zien.

Wilt u een wandeling met gids bespreken voor uw gezelschap?

Een rondleiding met gids duurt 1 tot 1,5 uur en kan desgewenst een bepaald thema belichten. Onze gidsen kennen de geschiedenis van de tuin, kennen de bomen en kunnen u van alles vertellen over de verzorging en de achtergond van de planten. Met een gids kunnen maximaal 20 personen meewandelen, er kunnen meerdere gidsen tegelijkertijd ingezet worden. Een rondleiding kost € 6o,- per gids, kosten van de entree zijn hierbij niet inbegrepen.

RESERVEREN

Annulering tot twee werkdagen van tevoren. Daarna zijn wij genoodzaakt 30% kosten in rekening te brengen.
Volledige kosten worden berekend indien niet of op de dag zelf wordt afgezegd.

 

Hofjeswandeling in Kralingen

Tijd: 10.00 uur – 14.30 uur

Gilde Rotterdam presenteert in samenwerking met Trompenburg Tuinen en Arboretum een wandeling door het mooiste deel van de wijk Kralingen met zijn monumentale panden uit voorbije eeuwen en mooie, groene lanen, gecombineerd met een bezoek aan de mooiste tuin van Rotterdam: Trompenburg Tuinen en Arboretum. Maak kennis met deze fascinerende stukjes Kralingen. U krijgt koffie bij aankomst en na de wandeling door Kralingen een uitgebreide lunch (soep, broodjes en koffie met iets lekkers toe) in het theehuis in Trompenburg. Minimum aantal deelnemers 10 personen.
Voor reserveringen en prijsinformatie kunt u contact opnemen met rondleiding@gilderotterdam.nl

 

Wandelen met een papieren gids:

In het boekje ‘Trompenburg Tuinen en Arboretum, Grenzeloos Groen’ staan drie wandelingen beschreven. Een wandeling langs de historische plekken in de tuin, een winterwandeling in Tuin Woudestein en een kinderwandeling. Het boekje, waarin u allerlei informatie over Trompenburg vindt is te koop bij de balie in het entreegebouw en kost € 9,95.
Hieronder vindt u de beschrijvingen van verscheidene wandelingen door Trompenburg Tuinen & Arboretum, die u kunt printen en waarmee u zelf de tuin in kunt.

– Een wandeling door de geschiedenis van Trompenburg Tuinen & Arboretum en de bijbehorende plattegrond.

– Een wandeling langs de hamamelissen van Trompenburg Tuinen & Arboretum.