Laden Evenementen

« Alle evenementen

25, 26 en 27 september HERFSTFAIR

25 september - 27 september

- €9,75

De Herfstfair in Trompenburg staat in het teken van planten, bollen en knollen en oogstprodukten. In de sfeervolle omgeving van de tuin verkopen gespecialiseerde kwekers hun bijzondere planten. Geen alledaags sortiment maar juist die planten die je elders niet vindt. Daarnaast is er een keur aan oogstprodukten zoals olijfolie van het Italiaanse platteland, jams en siropen, kaas uit de Alblasserwaard en huisgemaakte hartige taarten. Proeven en kopen!

In theehuis De Uithoek kunt u genieten van lekkere koffie, taart en een herfstige lunch,  Krèp de la Crèpe bakt hartige en zoete crèpes, PomPie bakt quiches en Joors’ sappen maakt verse smoothies en sappen.

De Herfstfair vindt plaats in de buitenlucht met inachtneming van de gepaste voorzorgsmaatregelen in verband met uw gezondheid.
Reserveer daarom voor de Herfstfair s.v.p. vooraf online een tijdslot via tickets.trompenburg.nl . Zo kunnen we iedereen gedoseerd ontvangen en houden we het samen zo veilig mogelijk voor iedereen.

Wilt u alvast een kijkje in wat er zoal te koop is op de Herfstfair? Kijk dan op de standhouderslijst

Activiteiten tijdens de Herfstfair:

  • op vrijdag signeert Katja Staring, een van de auteurs van Liefde voor Dahlia’s, haar boek. U vindt Katja in de woestijnkas.
  • zaterdag 26 september 11:00 – 15:00 uur: demonstratie ‘Hoe stek ik een cactus?’ in de woestijnkas.
  • zondag 27 september 15 – 17 uur: Voedselbosproeverij met de nadruk op drankjes, bij het Zwanenmeer, kosten 30 euro excl. entree, hier aanmelden (maximaal 20 deelnemers, de proeverij gaat door bij minimaal 15 personen)

De Herfstfair is geopend op

  • vrijdag 25 september 15 – 19 uur
  • zaterdag 26 september 10 – 17 uur
  • zondag 27 september 10 – 17 uur

Let op: de tuin is op vrijdag 25 september tot 15:00 uur gesloten!

Gegevens

Begin:
25 september
Einde:
27 september
Kosten:
€9,75
Evenement Categorie:

Gegevens

Begin:
25 september
Einde:
27 september
Kosten:
€9,75
Evenement Categorie: