Laden Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

februari 2020

2 februari: ‘De wintertuin in geuren en kleuren’ wandeling met gids

2 februari - 14:00 - 15:00

Zin in een frisse winterwandeling? Wandel met de gids van Trompenburg lang geurende winterbloeiers! Aanmelden via reserveren@trompenburg.nl o.v.v. winterwandeling en het aantal personen.

Meer weten »

16 februari: ‘De wintertuin in geuren en kleuren’ wandeling met gids

16 februari - 14:00 - 15:00

Zin in een frisse winterwandeling? Wandel met de gids van Trompenburg langs geurende winterbloeiers! Aanmelden via reserveren@trompenburg.nl o.v.v. winterwandeling en het aantal personen.

Meer weten »

maart 2020

8 maart ‘Voorjaarsbloeiende bollen’ wandeling met gids

8 maart - 14:00 - 15:00

Met hulp van een groep trouwe vrijwilligers van Trompenburg zijn de afgelopen winter honderden bollen in de tuin geplant. Vol spanning en verwachting kijken we uit naar het resultaat, naar de voorbodes van het naderende voorjaar! Op zondag 8 maart wandelt een gids van Trompenburg langs de bloeiende voorjaarsbollen in de tuin. Wilt u mee? Meldt u zich dan aan via reserveren@trompenburg.nl o.v.v. bollenwandeling 8 maart en het aantal personen.

Meer weten »

22 maart ‘Voorjaarsbloeiende bollen’ wandeling met gids

22 maart - 14:00 - 15:00

Met hulp van een groep vrijwilligers van Trompenburg zijn ook dit jaar weer honderden bollen de grond in gegaan. Een feest aan kleuren staat ons te wachten! Niet alleen veel verschillende soorten tulpen en narcissen maar ook minder bekende bolgewassen zijn in dit jaargetijde te bewonderen in de tuin. Op 22 maart wandelt een gids van Trompenburg langs de bloeiende voorjaarsbollen. Wilt u mee? Meldt u zich dan aan via reserveren@trompenburg.nl o.v.v. bollenwandeling 22 maart en het aantal personen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen