lente

Trompenburg & Willem van Hest

april t/m september 2017

persoonlijke beelden & teksten van de bomen, de tuinen, de mensen & de seizoenen.

Willem van Hest wil Trompenburg Tuinen & Arboretum dit jaar extra feestelijk in het zonnetje zetten. Portretten van al die bomen, de tuinen en ook zeker al die betrokken mensen: de werkers in de tuinen en achter de schermen op het kantoor, de vele vrijwilligers die de gasten ontvangen, koffie, thee en ander lekkers verzorgen, de bezoekers oud en jong, en een aantal creatieve geesten die speciale evenementen op touw zetten. Portretten, getekende en geschilderde interviews-exposities, ‘beamer-verhalen, een grafiek-serie en een afsluitend boekwerk.

U kunt dit project op drie manieren ondersteunen:

  • Teken in op het full-color A-5-boek, minimaal 100 pagina’s voor € 10,=. (Na het verschijnen wordt de prijs € 15,=)
  • Teken in op boek én lente-grafiek óf een andere zeefdruk voor € 40,= (Na het verschijnen wordt de prijs van de lente-grafiek € 60,=.).
  • Teken in op boek én de grafiek-serie, lente, zomer en herfst óf een combinatie met één of twee zeefdrukken of een tekening/gouache en wordt sponsor voor (minimaal) € 100,=

Betalen kan via veilig via Ideal óf via bankrekening NL57ABNA0426827082 t.n.v. Stichting Trompenburg Tuinen óf aan de balie van Trompenburg. Vermeld alstublieft de gewenste aanbieding en uw e-mail-adres. Haal uw bestelling op bij Trompenburg of laat opsturen tegen verzendkosten.

Programma

 

 

13 augustus

presentatie werk

 

3 september – entreegebouw: zomerexpositie

17 september – entreegebouw: zomer- en herfstexpositie

23 & 24 september – entreegebouw: zomer- en herfstexpositie

23 & 24 september – kas & en in de schuur: grote tentoonstelling

24 september; 14.00 uur – de schuur bij de kassen: afsluitend verhaal van Willem over zijn lente, zomer en herfst in Trompenburg.