8 en 9 augustus Vier de Zomer-markt

‘Vier de Zomer’: plantenmarkt en kinderactiviteiten.

Voor alle thuisblijvers en vakantiegangers in eigen land viert Trompenburg Tuinen op 8 en 9 augustus de zomer met een gezellige plantenmarkt voor jong en oud en een gevarieerd aanbod aan kinderactiviteiten! Kinderen van 2 t/m 12 jaar kunnen na het afleggen van een kruiwagen-parcours (met behulp van hun papa of mama) hun Junior-Tuinman/Tuinvrouw diploma behalen, de senior-tuinman van Trompenburg is aan het werk met de kraan en kan ook wel wat hulp van kinderen gebruiken! Virga Lipman leest voor uit haar boek ‘Van water wordt je nat!’ en Miranda Boskamp, ervaren en gediplomeerd kinderyoga-docent geeft vier korte kinderyogalessen voor verschillende leeftijdsgroepen.

Op het terras op de Perenhof kunt u genieten van koffie, thee en taart of van een koel glas witte wijn en in de Uithoek kunt u terecht voor de lunch of voor het afhalen van een heerlijke picknick. Kinderen krijgen hun picknick mee in een echte knapzak!

 

Programma 8 en 9 augustus:

  • 10:30 – 11:30 uur én 14:30 – 15:30 uur: Haal je junior Tuinman/Tuinvrouw-diploma! (kinderen 2 t/m 12 jaar)
  • 11:00 uur, 13:00 uur en 16:00 uur: Virga Lipman leest voor uit haar boek ‘Van water wordt je nat!’
  • 11:00 – 11:30 uur én 14:00 – 14:30 uur: yoga voor kinderen van 4 – 8 jaar.
  • 12:00 – 12:30 uur én 14:45 – 15:15 uur: yoga voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
  • Kinderen van alle leeftijden mogen de hele dag (samen met papa, mama, oma of opa) het beroemde Trompenburg-waterbeestjes-onderzoek doen. Lekker met een schepnetje vissen in de vijver en ontdekken wat er allemaal in het water leeft.

Wanneer: Zaterdag 8 en zondag 9 augustus van 10:00 tot 17:00 uur.

Kosten: Normale entree. Deelname aan de kinderactiviteiten is gratis.

N.B.:

  •  Tot 12 uur moet er een tijdslot voor binnenkomst worden gereserveerd, na 12 uur zijn de tijdsloten vrij. Iedereen mag tot sluitingstijd in de tuin blijven
  • Aanmelden voor de kinderactiviteiten kan ter plaatse binnen de genoemde tijden
  • Vergeet niet een wandeling te maken in de tuinen van Trompenburg, uw toegangsbewijs voor de ‘Vier de Zomer’-markt geldt tevens als toegangsbewijs voor de tuin.
  • U kunt uw picknick vooraf reserveren via theehuis@trompenburg.nl .
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *