Vrijwilliger worden in Trompenburg?

Actuele vacatures:

Gastvrouw of gastheer in het entreegebouw:

Houdt u van gezelligheid en wilt u gastvrouw/gastheer worden bij Trompenburg?
Behulpzaamheid, doortastend, inzicht, gastvrijheid, openheid, collegiaal, geduld en enthousiasme zijn een aantal kernwoorden die typerend zijn voor vrijwilligers die hier werken.
Schrikt u er niet van om af en toe grote groepen te ontvangen, doortastend te handelen en mensen te adviseren of door te verwijzen en bent u telefonisch representatief?

Dan zijn wij op zoek naar u!!

De vrijwilligers-werkdagen zijn verdeeld in dagdelen:
Dinsdag t/m vrijdag: 10 – 13.30 uur en 13.30 – 17.00 uur.
Maandag 12.00 – 17.00 uur.
Weekend: 9.45 – 13.30 en 13.30 tot 17.15 uur
(’s winters aangepaste werktijden)

Aanmelden als vrijwilliger of een vraag stellen over vrijwilligerswerk in Trompenburg kan via a.vis@trompenburg.nl


Als vrijwilliger aan de slag in de tuinen van Trompenburg

Houdt u van buiten zijn en bent u niet bang van vieze handen? Dan kunt u als vrijwilliger aan de slag in de tuin van Trompenburg.
Elke maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend werkt een enthousiaste groep vrijwilligers in de tuin. Weer of geen weer, onder begeleiding van het vaste tuinpersoneel verzetten zij heel veel werk.
Het gaat om diverse werkzaamheden, maar vooral handmatig onderhoud op ecologische wijze.
Op dit moment zoeken wij nog enkele vrijwilligers voor de maandagochtend en de vrijdagochtend. Een goede fysieke conditie is wel belangrijk. Aanmelden kan via tuin@trompenburg.nl.


Rondleider worden in Trompenburg

In Trompenburg worden het hele jaar door rondleidingen gegeven. De gids vertelt over de geschiedenis en de ontwikkeling van de tuin en doet allerlei feiten en wetenswaardigheden over planten uit de doeken. Wilt u ook gids worden in Trompenburg? Affiniteit met planten en ervaring met het geven van rondleidingen is natuurlijk een pré maar niet noodzakelijk.
Loopt u eens mee met een rondleiding en kijk wat u er van vindt! Belt u gerust voor meer informatie. Als u gids wilt worden in Trompenburg wordt u voordat u “het veld” wordt ingestuurd opgeleid tot gids en loopt u eerst een periode mee met de andere gidsen.
Aanmelden en meer informatie via mailto:gfortgens@trompenburg.nl