Bezoek Trompenburg met een groep

Wandelingen

Onze rondleiders vertellen u met veel enthousiasme over de geschiedenis van de tuin en van de planten, over de laatste ontwikkelingen en bijzonderheden in de tuin en natuurlijk laten ze u door de seizoenen heen de mooiste plekjes in de tuin zien.

Wilt u een wandeling met gids bespreken voor uw gezelschap?

Een rondleiding met gids duurt 1 tot 1,5 uur en kan desgewenst een bepaald thema belichten. Onze gidsen kennen de geschiedenis van de tuin, kennen de bomen en kunnen u van alles vertellen over de verzorging en de achtergond van de planten. Met een gids kunnen maximaal 20 personen meewandelen, er kunnen meerdere gidsen tegelijkertijd ingezet worden. Een rondleiding kost € 6o,- per gids, kosten van de entree zijn hierbij niet inbegrepen.

RESERVEREN

Annulering tot twee werkdagen van tevoren. Daarna zijn wij genoodzaakt 30% kosten in rekening te brengen.
Volledige kosten worden berekend indien niet of op de dag zelf wordt afgezegd.

 

Wandelen met een papieren gids:

In het boekje ‘Trompenburg Tuinen en Arboretum, Grenzeloos Groen’ staan drie wandelingen beschreven. Een wandeling langs de historische plekken in de tuin, een winterwandeling in Tuin Woudestein en een kinderwandeling. Het boekje, waarin u allerlei informatie over Trompenburg vindt is te koop bij de balie in het entreegebouw en kost € 9,95.