Bezoek Trompenburg met een groep

Wandelingen met gids

Onze rondleiders vertellen u met veel enthousiasme over de geschiedenis van de tuin en van de planten, over de laatste ontwikkelingen en bijzonderheden in de tuin en natuurlijk laten ze u door de seizoenen heen de mooiste plekjes in de tuin zien.

 

Wilt u een wandeling met gids bespreken voor uw gezelschap?

Een rondleiding met gids duurt 1,5 uur en kan desgewenst een bepaald thema belichten. Onze gidsen kennen de geschiedenis van de tuin, kennen de bomen en kunnen u van alles vertellen over de verzorging en de achtergond van de planten. Met een gids kunnen maximaal 20 personen meewandelen, er kunnen meerdere gidsen tegelijkertijd ingezet worden. Een rondleiding kost € 70,- per gids, kosten van de entree zijn hierbij niet inbegrepen.

RESERVEREN

Annulering tot twee werkdagen van tevoren. Daarna zijn wij genoodzaakt 30% kosten in rekening te brengen.
Volledige kosten worden berekend indien niet of op de dag zelf wordt afgezegd.

Wandeling met boekje

In het boekje ‘Trompenburg Tuinen en Arboretum, Grenzeloos Groen’ staan drie wandelingen beschreven. Een wandeling langs de historische plekken in de tuin, een winterwandeling in Tuin Woudestein en een kinderwandeling. Het boekje, waarin u allerlei informatie over Trompenburg vindt is te koop bij de balie in het entreegebouw en kost € 9,95.


Arrangementen, te boeken voor minimaal 8 en maximaal 20 personen

1. Koffie, lunch en wandelen met een gids: € 19,75 per persoon*

Programma:

  • Tussen 10:30 en 11:30 uur verzamelen in theehuis De Uithoek onder het genot van een kopje koffie of thee met Koekela koek.
  • De gids haalt u om 11:30 uur op in het theehuis en wandelt met u langs de hoogtepunten in de tuinen van Trompenburg.
  • Na een wandeling van ca. anderhalf uur staat in het theehuis de lunch voor u klaar: een kopje soep, een zachte bruine bol met jong belegen kaas en een broodje kroket. Daarbij onbeperkt jus d’orange, melk en tafelwater.

Na de lunch bent u van harte welkom om tot sluitingstijd in de tuin te blijven.

 

2. Koffie, luxe lunch en wandeling met gids: € 24,75 per persoon*

Programma:

  • Tussen 10:30 en 11:30 uur verzamelen in Theehuis De Uithoek onder het genot van een kopje koffie of thee met Koekela koek.
  • De gids haalt u om 11:30 uur op in het theehuis en wandelt met u langs de hoogtepunten in de tuinen van Trompenburg.
  • Na een wandeling van ca. anderhalf uur staat in het theehuis de lunch voor u klaar: een kopje soep met versgebakken broodjes, een sandwich van de maand* en een salade met producten van het seizoen. Daarbij onbeperkt jus d’orange, melk en tafelwater.

Na de lunch bent u van harte welkom om tot sluitingstijd in de tuin te blijven.

 

3. Wandeling met gids en een Heerlijke High Tea: € 29,50 per persoon*

Programma:

  • 13:30 uur: De gids van Trompenburg verwacht u in het entreegebouw en neemt u mee voor een wandeling langs de hoogtepunten van de tuinen van Trompenburg.
  • Na een wandeling van ca. anderhalf uur brengt de gids u naar theehuis De Uithoek, waar een feestelijke High Tea voor u staat ingedekt:

Soep met versgebakken broodjes, hartige sandwiches met zalm en brie, pancakes met geitenkaas, walnoot en honing, en Ardenner ham en augurk, scones met clotted cream en aardbeienjam, chocolade roomtruffels en een proeverij van Koekela koeken.

Daarbij diverse soorten thee.